lauantai 13. joulukuuta 2008

Uutisia uutisia uutisiaaaaa.... =o)

Aivan hirvittävän nopeasti aika menee!! Käsittämättömän nopeasti.

Tässä on viimeisimmän kirjootuksen jälkeen tapahtunut vaikka mitä. Uusimpana ja tuoreimpana uutisena voinen kertoa, että sain vakituisen viran Pirkanmaan hätäkeskuksesta. Työt jatkuu siis 1.1.2009 lähtien vakituisena "virkanaisena". Tämä on suunnilleen verrattavissa pieneen lottovoittoon, tutut ja tuntemattomatkin varmaan ymmärtävät mitä tarkoitan =o) ja tutut vielä paremmin!!

Marraskuun puolivälin paikkeilla 16. pvä kävimme Helsingin kaapelitehtaalla pentunäyttelyssä Fiinan (Wuffkun Tuli-Ruusu), Kirpun (W Tuli-Sydän), Artun (W Uni-Aika) ja Jaakon (W Uni-Kuva) kanssa. Nanuk -poju (W Tuli-Kaste) oli valitettavasti sairastunut eikä päässyt paikalle.

Näyttelyssä Arttu voitti 5-7kk urokset ja Jaakko oli toinen. Molemmat saivat kunniapalkinnon. Fiina oli 5-7kk narttupennuissa kolmas ja Kirppu neljäs. Heillekin molemmille kunniapalkinto. Tuomarina näyttelyssä oli Hilkka Salohalla.

Wuffkun kasvattajaluokka esitettiin näyttelyssä ihka ensimmäistä kertaa, koskaan, ja saimme ROP-kasvattaja palkinnon. BIS -kasvattaja kisassa iski sitten yllätys ja kasvattajaryhmämme voitti koko potin ollen BIS1 -kasvattajaryhmä... Tietysti täytyy tässä mainita, että kasvattajaryhmiä oli peräti kolme, mutta silti!!!

Parikilpailuun innostuimme myös osallistumaan, Fiinan ja Kirpun kanssa. Typsyt käyttäytyivät nätisti ja voitto napsahti tästäkin eli BIS1 -pari voitto heltisi. Olisin kasvattajana varmaan hehkuttanut enemmänkin, mutta hehkuin kuumeisena ja tukkoisena ihan tarpeeksi muutenkin punaväriä ;o)

Kaikki ryhmävoittajat kuvattiin vielä BEST-IN sponsorin toimesta ja kuvat tulevat vuoden 2009 kalenteriin. Tämäkin oli iloinen ylläri!


BIS -pari, Fiina ja Kirppu

BIS -kasvattaja Wuffkun -kakarat

Kuvat paikanpäältä otti Tuija - ISO KIITOS!!

Jaakko, Wuffkun Uni-Kuva




Wuffkun Tuli-Ruusu, Fiina

Kirppu, Wuffkun Tuli-Sydän

Kissipennut syntyivät 23. lokakuuta, ja nyt ne ovat jo reilu seitsemän viikkoisia kissimirri -riiviöitä =o) Tässä muutama kuvaa niistä. Kuvista kiitos Heidille!

"neiti näpsä" köllöttelee veljiensä kanssa...

Viiru alimmaisena. Ja "näpsä" tietty...

Sisu söpöilee =o)

Äitiiiiiiii. Kaikki kiusiiiiiii....

Maton hapsut on kivoja!


Melkein kaikki yhes koos.. Iita -äite myös kuvassa!

Toivo tutustuu perheen pienimpiin =o)


Erittäin lämpöistä Joulun odotusta kaikille!!!


Ei kommentteja: