sunnuntai 26. heinäkuuta 2009

FI & EE MVA Wuffkun Iltaihme "Toivo" !!!

Aikaa on kulunut edellisestä kirjootuksesta jo useampi kuukausi. Wilman & Hissun menetys oli suuri menetys koko pesueelle mutta niinkuin joku viisas on sanonut: "Life goes on..."

Omalta kohdalta täytyy naama virneessä sanoa, että tuo vakityö ;o) häiritsee aika lailla näitä harrastuksia, ja niinpä näyttelyissä ei olla päästy käymään niin usein kuin mitä halu olisi. Mutta. Muutamia kohokohtiakin löytyy niin omalle kohdallekin kuin kasvateille.

Ensimmäisenä täytyy hihkua että NYT se viimeinen serti sille Toippa pojjaalle (Wuffkun Iltaihme) sitten vihdoin ja viimein tuli. Kihniön ryhmänäyttelyt 25.7.2009 tuomarina Leila Kärkäs suomesta. Jee!!!!! Toivo esiintyi hienosti ja voitti ensin urokset, sai sertin ja valioitui ja oli myös ROP. ROP -kisassa vastassa oli Kirppu -neiti (Wuffkun Tuli-Sydän) joka myös kasvattajan iloksi ja yllätykseksi voitti nartut ja sai myös ensimmäisen sertinsä ja oli VSP. Ryhmäkehän otti myös Leila Kärkäs ja hän sijoitti Toivon kolmanneksi!! Aijai, oli siinä hymy herkässä itse kullakin!

Toivo poseeraa

Kirppu poseeraa =o)

Aiempia hienoja tilanteita näyttelyssä on tässä kevään ja kesän kuluessakin ollut muutama!

Vappu päivänä Hollolan ryhmänäyttelyssä olivat Toivo, Arttu (Wuffkun Uni-Aika) ja Nanuk (Wuffkun Tuli-Kaste) - tuomarina Paavo Mattila. Kaikki pojat saivat hyvät arvostelut ja Toivo oli lisäksi PU2 ja sai kuudennen vara-sertinsä. Niinpä. Varasertin ;o)

Arttu otti uuden yrityksen samaisella tuomarilla 9.5 Ruovedellä missä Mattila sijoitti Artut Paras Uros neloseksi. Way to Go!! Virpille ja Artulle. Siitä se alkaa...

Kesäkuun puolivälin paikkeilla 13.6 Samojedien erikoisnäyttelyssä Helsingissä, Wuffkun -kennel oli ihan hyvin edustettuna. Arttu, Jaakko (Wuffkun Uni-Kuva), Kirppu ja Toivo saivat kaikki hyvät arvostelut espanjalaiselta tuomarilta Rafael Garcialta. Jaakko sijoittui hienosti neljänneksi urosten junnuluokassa. Fanni (Ikiliikkujan Lucky Jessica) pääsi myös pitkästä aikaa näyttelyyn ja nautti täysin rinnoin esiintymisestään veteraaniluokassa!!!

Kesäkuun lopulla 28.6 Hämeenlinnan näyttelyssä Toivo nappasi seitsämännen Vara-sertinsä ollen myös PU2. Tuomarina tälläkertaa Paula Rekiranta. Kirppu -neiti voitti junnunartut ja sai myöskin Vara-sertin. Siitä se alkaa =o)

Täyspotti läpsähti sitten Arttu -pojulle (Wuffkun Uni-Aika) Pöytyän ryhmänäyttelystä, mihin en valitettavasti päässyt mukaan kun tuo työ oli taas häiritsevä tekijä harrastuksia ajatellen. Heh. Tuoumarina Pöytyällä oli Pekka teini, ja Arttu oli PU1, sai ensimmäisen sertinsä ja vielä huipennukseksi oli ROP!! Hienoa, Upeeta, Mahtavaa!!! Kasvastaja jälleen röyhistää rintaansa =o)

Muina uutisina kerrottakoon että toukokuun puolivälin jälkeen 19.5. Ninni -neiti eli Wuffkun Uni-Hetki lähti uutteen kotiinsa Espooseen Bella sammarille kaveriksi. Merja -kaimalle tätäkin kautta terkut ;o) Tähän mennessä kaikki on mennyt hyvin ja Ninni & uusi omistaja ovat tyytyväisiä. Kasvattaja huokaa ja on myös tyytyväinen.

Kuvatuksia liitellään taas ajan kanssa... Mutta lupaan että niitäkin tulee!

Ei kommentteja: