lauantai 17. toukokuuta 2008

Pentukuulumisia ja vähän muutakin

No niin. Savon sydämestä on päästy jälleen kotoisempiin maisemiin Kylmäkoskelle. Pennut olivat kasvaneet kovasti muutaman päivän aikana. Oikeen ikävä oli niitä palleroita. Isännästä viis - mutta ne pennut ja aikuiset koiruudet... ;o)

Niin, viime sunnuntaina olin ottamassa pupseista kuvia kun yksi viikko tuli täyteen. Möh. Kamera lakkasi toimimasta muutaman kuvatuksen jälkeen. Ja mikäkö kameraan tuli?? Ei mitään hajua - kun tulin kotiin, otin sen käsiini ja ajattelin tutkia sitä tarkemmin. Ja pelittää kuin unelma, mutta kuinka kauan. Siitä ei ole mitään tietoa. Kameran toimimattomuus jää siis täydelliseksi mysteeriksi! Laitan nyt tähän alle pari kuvaa, mitkä jäivät ainoiksi sunnuntaina otetuiksi 1vko:is kuviksi.


Kuvissa on pieni peppumerkitty poika

Martta tosiaan haettiin meille tiistainan Järvenpäästä. Martan masu on iso... 4-5 viikon välillä käydyssä ultrassa näkyi 7 pupsia ja se hyvin todennäköisesti onkin juuri se määrä mitä masussa möngertää. Tänään lauantaina tuli täyteen 63 vuorokautta ensimmäisestä astutuksesta ja lämmöt olivat tipahtaneet aamulla alle 37C - mikä tarkoittaa että pupsit ovat tulollaan lähi tuntien/vuorokauden sisällä. Jännitys tiivistyy. Martta kuitenkin on tosi rauhallinen, ainakin toistaiseksi.

Nyt sitten vain odotellaan!!

Ai niin joo. Pitihän mun ny laittaa pari eilistä kuvaa Nanan pupseistakin näytille. Ne on nyt sellasia pikkasen reilun kilon mötkäleitä ja silmät alkaa olla auki. Sunnuntaina sitten LUPAAN ottaa kuvia kaikista ja laittaa niitä näytille kotisivuille :o) Meinasin ihan muka unohtaa. Heh ;o)

Piäni tyttö ja poika

Lähikuva pupseista :o)

Nana lähettää lopuksi terveisiä kaikille tutuille ja vähän tuntemattomammillekin!!

Ei kommentteja: