tiistai 13. toukokuuta 2008

Terveisiä Kuopijjosta!!

Maanantaina Toijalasta 4:34 junalla ensin Helsinkiin Pelastuskoululle ja sieltä linja-autokyytillä Savon sytämmeen eli Kuopioon. Hätäkeskuspäivystäjä -opintojen pääkallopaikalla ollaan nyt sitten, eli Kuopion Pelastusopistolla. Pitäähän tähänkin paikkaan käydä tutustumassa ennen valmistumista mikä on muuten jo ensi viikolla ;o)

Pennut täyttivät sunnuntaina viikon, ja tietysti sitten kun yritin ottaa kuvia niin kamera ei suostunut yhteistyöhön. Tai no, yrittihän se mutta ilmeisesti yhteistyö ja avunantosopimus tuli nyt tiensä päähän sen kameran kanssa. En ehtinyt tutkailla tilannetta sunnutaina, mutta kun pääsen täältä Savosta pois niin tarkoitus olisi käydä kamera läpi tarkemmin. Toivotaan että kyseessä olisi vain väliaikainen toimintahärö - ja että saisin jatkossakin otettua pennuista kuvia!

Martan laskettu aika lähestyy. Kaikki on jo valmiina pupsien tuloa varten ja mammakin saapuu tänään Järvenpäästä. Masu on iso eli toivotaan että kaikki menee hyvin! Kirjoittelen kotiin päästyäni sitten enemmän ja toivottavasti kamera saadaan toimimaan!

Ei kommentteja: